Πολλά από τα παρακάτω είναι αστεία, αλλά δίνουν μια αίσθηση ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να σκέφτονται το sex λιγότερο από ότι νομίζουμε. Σημεία των καιρών ή διαχρονικό φαινόμενο;

10. Δουλειές του σπιτιού

Πάνω από το 30% των γυναικών που ερωτήθηκαν ισχυρίζονται ότι “ο καθαρισμός του σπιτιού τους δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το σεξ”.

9. Να βγαίνεις με τους φίλους σου

Σύμφωνα με διάφορες έρευνες, οι άνδρες θα πρέπει να βγαίνουν με τους φίλους τους τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Μια δυνατή αντρική φιλία και συζήτηση μειώνει τα επίπεδα στρες στον οργανισμό. Σίγουρα και οι γυναίκες έχουν την ίδια ανάγκη σε κάποιο βαθμό. Πολλοί θα επέλεγαν λοιπόν μια βραδιά με την παρέα τους, παρά στο κρεβάτι με το ταίρι τους.

8. Το να χάσεις κιλά

Σύμφωνα με μια έρευνα του AOLHealth.com, το 26% των μητέρων που συμμετείχαν θα προτιμούσαν “να χάσουν 10 κιλά” από το “κάνουν περισσότερο σεξ”.

7. Μουσική

Τα ευρήματα από μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε αναφέρει ότι “το 60% των νέων 16-24 ετών προτιμά να μην κάνει σεξ από ότι να μην ακούσει μουσική για μια εβδομάδα. Αυτό αυξάνεται στο 70% για τα άτομα ηλικίας 16-19 ετών.”

6. Εξωσωματική γονιμοποίηση

Όταν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος, η εξωσωματική γονιμοποίηση θα σας δώσει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες από ότι το σεξ. Αν σας πήραν τα χρόνια, γιατί να παίζετε με τις πιθανότητές του γενετικού συστήματός και να περιμένετε να σας κληρώσει το λαχείο ενώ μπορείτε να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες με την τεχνητή μέθοδο;

5. Αθλητισμός

Πολλοί άνδρες προτιμούν με μεγάλη άνεση μια ποδοσφαιρική βραδιά από το άλλο τους μισό. Ειδικά μετά από κάποια ηλικία.

4. Ύπνος

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sleep Well, υπάρχουν τουλάχιστον δέκα λόγοι για τους οποίους ο ύπνος είναι καλύτερος από το σεξ. Μεταξύ αυτών: “ο ύπνος μπορεί να διαρκέσει οκτώ ώρες (ή περισσότερο)” και “ενώ κοιμάστε μπορείτε να κάνετε σεξ με όποιον θέλετε”.

Μη ξεχάσετε να κάνετε like στη Facebook σελίδα μας!