Η ομορφιά σίγουρα βρίσκεται στην ψυχή του ανθρώπου, ωστόσο αν κάτι δεν είναι ελκυστικό εξωτερικά δε θα τραβήξει τα βλέμματα. Ας ρίξουμε μια ματιά στις 10 χώρες με τις πιο εντυπωσιακές και ομορφότερες γυναίκες στη γη.

10. Τουρκία

Αν έχετε αμφιβολία για την ομορφιά των Τουρκάλων, παρακολουθήστε τουρκικές σαπουνόπερες στην τηλεόραση. Μια μίξη δυτικού και ανατολικού πολιτισμού, έχουν μια ομορφιά που τους περισσότερους λαούς τους ξενίζει αλλά παράλληλα τους ελκύει. Σε ένα βαθμό μοιάζουν με τις Ελληνίδες, αλλά έχουν κάτι πιο ανατολίτικο πάνω τους, ιδιαίτερα όσο προχωρούμε προς τα βάθη της Τουρκίας.

9. Βρετανία

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν την αντίστοιχη πέραση στους Έλληνες, οι βρετανίδες γυναίκες του σήμερα είναι ένα μείγμα διαφορετικών πολιτισμών και για αυτό και έχουν ποικιλία στο χρώμα του δέρματος και την εμφάνιση. Είναι χαρισματικές, ελκυστικές και έχουν επίσης υπέροχα ζυγωματικά. Επιπλέον, είναι μορφωμένες και έχουν τρόπους. Για τους λόγους αυτούς, έχουν σούπερ αυτοπεποίθηση που εξωτερικεύεται σε μια αντίστοιχη ομορφιά.

8. Φιλιππίνες

Οι άνθρωποι των Φιλιππίνων είναι γνωστοί για την καλή τους συμπεριφορά και τη γλυκύτητά τους, αλλά επίσης είναι και ένας λαός με μια ιδιαίτερη ομορφιά. Επιπλέον, οι Φιλιππίνες έχουν τις περισσότερες νίκες σε καλλιστεία όπως το “Big Four International Beauty pageants”. Οι γυναίκες τους είναι διασκεδαστικές, χαριτωμένες και έχουν αθώα πρόσωπα κάτι που ελκύει τους άνδρες παγκοσμίως.

7. Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Καναδάς

Οι αμερικανίδες είναι διασκεδαστικές, ανεξάρτητες και ξέρουν πώς να φροντίζουν τον εαυτό τους. Έχουν ένα είδος ανεμελιάς που είναι αρκετά ελκυστικό. Στου δρόμους του Μαϊάμι, της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες, θα δείτε πολλές όμορφες γυναίκες που ξέρουν πώς να φροντίσουν τον εαυτό τους εξαιτίας της προόδου της επιστήμης και της τεχνολογίας στη χώρα τους. Οι καναδέζες είναι επίσης στο ίδιο επίπεδο. Οι περισσότερες είναι αθλητικές και διασκεδαστικές. Είναι επίσης άκρως χαλαρές και είναι πολύ εύκολο να βγεις μαζί τους ένα ραντεβού.

6. Ολλανδία

Με μέσο όρο ύψους 1.70 και ξανθά μαλλιά, η ολλανδέζα αξίζει να είναι στην 6η θέση στον κατάλογο των χωρών με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Είναι αρκετά open-minded και δεκτικές στις διαφορετικές απόψεις του κόσμου. Εκτός από ότι είναι αρκετά όμορφες, ξέρουν να φροντίζουν τον εαυτό τους κάτι που τις κάνει ακόμα πιο ελκυστικές.

5. Ιταλία

Στη λέξη αριστοκρατική ομορφιά, το μυαλό του καθενός θα πάει στις ιταλίδες γυναίκες, γυναίκες που είναι ενημερωμένες στη μόδα, το στυλ και το μακιγιάζ. Η Ιταλία είναι η πατρίδα των πιο θαυμάσιων, φιλόδοξων και όμορφων γυναικών. Τα μάτια τους είναι υπέροχα, κυρίως καστανά, το δέρμα τους ελαφρώς σκούρο και τα μαλλιά τους λαμπερά και καστανά. Η κλίση τους προς τη μόδα και η ιδιαίτερη προφορά της ιταλικής γλώσσας τις προσδίδει κάτι ακόμα πιο ελκυστικό και εξωτικό.

4. Βενεζουέλα

Οι κυρίες από αυτή τη χώρα αυτή έχουν τα περισσότερα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς και τα ψηλά και λεπτά σώματά τους πάντοτε φτάνουν ψηλά στις κορυφαίες διαγωνιζόμενες κάθε χρόνο. Είναι προικισμένες με τα πιο όμορφα πρόσωπα παγκοσμίως. Κυρίως λόγω των υπέροχων προσώπων, η Βενεζουέλα κατέχει τον τίτλο για τον μεγαλύτερο αριθμό νικητριών Miss Universe και Miss World.